Persbericht

Met pijn in ons hart hebben wij gisteren en vandaag aan al onze Dickensnight relaties moeten laten weten dat wij als bestuur gisterenavond (2 november) het vervelende besluit hebben moeten nemen om Dickensnight Brandevoort 2021 NIET door te laten gaan.

Wij hebben, zoals vele anderen, de laatste Corona persconferentie bekeken en hebben helaas moeten constateren dat het voor ons niet meer mogelijk is het evenement te organiseren zoals wij dit graag voor ogen hebben. We waren gestart met de wedstrijd maar moeten helaas afhaken.
Door het verloop van de kabinetsbeslissingen hebben wij laat – maar toch met volle enthousiasme – de stok opgepakt om ons evenement te gaan organiseren. Dit was al een hele klus en werd erg spannend gezien de korte tijd die er nog was. Nu de huidige maatregelen daar nogeens bovenop komen wordt het voor ons in de nog resterende tijd simpelweg niet mogelijk om het evenement op poten te zetten. Los nog eens van de praktische uitdagingen die bij dit evenement horen, vinden wij dat Dickensnight Brandevoort een sfeer dient te hebben die momenteel niet matcht met de Corona maatregelen die zijn genomen.

Wij zijn dankbaar dat iedereen in welke hoedanigheid dan ook de beschikbare tijd, het bezoek, de middelen en het enthousiasme aan ons hebt toevertrouwd. Zonder al deze mensen zou Dickensnight nooit het evenement kunnen worden wat wij allen graag zien.

Voor alle duidelijkheid; wij als bestuur balen hier enorm van en vinden het erg jammer en vooral heel vervelend. Dit vinden wij ook erg jammer en vervelend voor u! Zeker als u ook, net als wij, vol in de voorbereiding bent gegaan voor of zich heel erg verheugd heeft op dit fantastische evenement.

Wij geven echter niet op!  Wij pakken nu een korte tijd om deze teleurstelling te verwerken maar gaan begin 2022 weer met frisse moed aan de slag om Dickensnight Brandevoort weer gestalte te geven. Wellicht nieuw, wellicht anders … maar altijd Dickens, altijd gezellig, altijd mooi, altijd sfeervol en altijd voor u de enthousiaste fans van ons mooie evenement.

 

Tot ziens, tot Dickensnight,

Het bestuur van Stichting Dickensnight Brandevoort.