Dickensnight zoekt!

Zoals elk jaar zijn wij ook dit keer weer enthousiast begonnen aan het organiseren van enige echte Brandevoorter winter evenement; Dickensnight. Dit gaat dit keer niet zonder slag of stoot omdat wij onzelf opnieuw moeten uitvinden, een Dickensnight 2.0 zeg maar. Onze vorige voorzitter Jacques van Asten is plotseling overleden, wat uiteraard bijzonder verdrietig is, maar daarbij is helaas ook veel kennis verloren gegaan. Op vele gebieden zijn wij weer op zoek moeten gaan hoe we dit weer of opnieuw willen gaan doen. Een hele zoektocht.

Daarnaast zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe leden voor onze organisatie. Het organiseren van een dergelijk evenement is niet eenvoudig, er zijn vele aandachtsgebieden, zoals bijvoorbeeld: horeca, deelnemers, decoratie, stroomvoorzieningen, verkeer, veiligheid, communicatie, EHBO, op en afbouw, entertainment, etc.. Inmiddels hebben zich al een paar mensen aangemeld maar meer is altijd beter. In het begin werdt het door ongeveer 17 personen georganiseerd; van, voor en door Brandevoorters. Inmiddels zijn we nog met zijn 6 (exclusief diegenen die er nog bij komen), waarvan slechts 2 personen nog uit Brandevoort komen. Dus hier zijn we ook nog steeds op zoek.

De laatste categorie waar we nog in op zoek zijn is vrijwilligers voor op en afbouw. Het kost best wat handjes om het evenement op te bouwen, goed op te starten (begeleiden deelnemers en entertainment) en later op de dag ook weer af te bouwen. Daarvoor zijn wij op zoek naar handjes, Brandevoorters die een paar uurtjes de handen uit de mouwen willen steken. Meld je aan bij de voorzitter, dat zouden we helemaal tof vinden!

We zijn inmiddels weer een eindje op weg en tot nu toe ziet het er goed uit. Laten we hopen dat het Corona-spook ons geen parten gaat spelen want dat zou zonde zijn. We hopen dat we dit jaar jullie weer een mooi evenement kunnen bieden. En laten we eerlijk zijn, wat is Brandevoort in de winter nu zonder het Dickensnight evenement? … Precies!

Tot ziens, tot Dickensnight,

Het bestuur van Stichting Dickensnight Brandevoort.