Bestuur

Het organiseren van een evenement zoals Dickensnight is geen sinecure. Al jaren zorgt er een hechte groep mensen voor om het evemenent naar een succes te brengen. Ook wij hebben helaas te kampen met te weinig vrijwilligers. Zo zoeken wij nog mensen voor de commissies techniek en entertainment. Heeft u interesse om een van deze functies op u te nemen, neem dan a.u.b. contact op via de voorzitter of secretaris (voor mail adressen, zie onder).

De volgende mensen nemen deel aan het bestuur van Dickensnight:

Jacques van Asten

Jacques van Asten

Voorzitter en decoratie

Na jaren van voorzitterschap door Rob Robben heeft sinds 2017 Jacques van Asten het stokje overgenomen. Hij is in Helmond op meerdere fronten actief en draagt een warm hart voor Dickensnight. Naast het voorzitterschap draagt Jacques ook zorg voor de decoratie van het evenement. Als een ware stylist zorgt hij voor de aankleding wat telkens weer een succes is.

U kunt de voorzitter bereiken op: voorzitter@dickensnight.nl

Margriet van Asten

Margriet van Asten

Secretaris

Als partner van Jacques staat Margriet hem bij met raad en daad. Niet alleen een levende geheugensteun maar rots in de branding van alle informatie over Dickensnight.

U kunt de secretaris bereiken op: secretaris@dickensnight.nl

Marjan van Schaijk

Marjan van Schaijk

Penningmeester

Marjan verzorgt al sinds jaar en dag de financiën van Stichting Dickensnight Brandevoort. Haar wakend oog op de centjes zorgt ervoor dat we elk jaar in ieder geval niet in de rode cijfers terecht komen. Iets waar we, ondanks deze lastige tijden, ook erg trots op zijn!

U kunt de penningmeester bereiken op: penningmeester@dickensnight.nl

Ton Jansen

Ton Jansen

Commissie vrijwilligers

Ton is inmiddels al even aan boord. Zijn 1e Dickensjaar heeft hij even warmgedraaid waarna hij met al zijn enthousiasme de commissie vrijwilligers op zich heeft genomen.

U kunt deze comissie bereiken op: vrijwilligers@dickensnight.nl

Sjef Jenniskens

Sjef Jenniskens

Commissie deelnemers

Sjef is al een aantal jaartjes de stevige baas achter alles wat met deelnemers te maken heeft. Met raad en daad staat hij alle deelnemers bij en zorgt ervoor dat de markt goed en evenredig gevuld wordt met de juist sfeervolle kramen.

U kunt deze commissie bereiken op: deelnemers@dickensnight.nl

Bianca de Kort - van Wijlick en Margriet van Asten

Bianca de Kort - van Wijlick en Margriet van Asten

Commissie sponsoring

Als partner van Jeroen neemt Bianca ook deel aan het bestuur om daar op het gebied van sponsoring hulp te verlenen. Samen met Margriet zorgen zij ervoor dat er voldoende financiën binnenkomen en bedanken zij alle bedrijven en particulieren die Dickensnight een warm hart toedragen d.m.v. sponsoring.

U kunt deze commissie bereiken op: sponsoring@dickensnight.nl

René Deelen

René Deelen

Horeca

Een heel belangrijk onderdeel van Dickensnight is uiteraard ook de horeca. Als baas van de erwtensoep heeft René al veel ervaring binnen Dickens en heeft hij op enig moment al de horeca onder zich genomen. Een belangrijke functie want hij zorgt voor uw natje en droogje tijdens het evenement.

U kunt deze commissie bereiken op: horeca@dickensnight.nl

Bianca de Kort - van Wijlick

Bianca de Kort - van Wijlick

Commissie entertainment

Bianca neemt ook de commissie entertainment onder haar hoede. Aangezien Dickensnight bol staat van entertainment (typetjes, koren, acteurs, straattheater, etc.) is dit een hele drukke commissie. Het zou fijn zijn als hier vrijwilligers zijn die Bianca zouden willen hebben om dit te organiseren.

U kunt deze commissie bereiken op: entertainment@dickensnight.nl

Jeroen de Kort

Jeroen de Kort

Commissie PR en Website en de commissie Verkeer en Veiligheid

Jeroen verzorgd zowel de commissie verkeer en veiligheid naast de commissie PR en Website vanwege zijn IT kennis. Het beheren van de website, social media en PR pakt hij naast de andere commissie op. Gelukkig is Jeroen ook fotograaf en gaat vanaf 2019 ook de fotografie verzorgen voor Dickens.

U kunt deze commissie bereiken op: webmaster@dickensnight.nl voor PR en Website en op verkeer@dickensnight.nl voor Verkeer en Veiligheid.