Bestuur

Het organiseren van een evenement zoals Dickensnight is geen sinecure. Al jaren zorgt er een hechte groep mensen voor om het evemenent naar een succes te brengen. Ook wij hebben helaas te kampen met te weinig vrijwilligers. Zo zoeken wij nog mensen voor de diverse commissies. Heeft u interesse om een van deze functies op u te nemen, neem dan a.u.b. contact op via de voorzitter of secretaris (voor mail adressen, zie onder).

De volgende mensen nemen deel aan het bestuur van Dickensnight:

Jeroen de Kort

Jeroen de Kort

Voorzitter, website en communicatie, verkeer en veiligheid

Na jaren van voorzitterschap door Rob Robben en daarna Jacques van Asten heeft Jeroen het stokje overgenomen. Hij is in Helmond binnen meerdere verenigingen actief en draagt een warm hart voor Dickensnight. Zijn visie is om het evenement weer een gezellig, knus, echt Brandevoorts evenement te maken, zoals het in den beginne was.

U kunt de voorzitter bereiken op: voorzitter@dickensnight.nl

Hans Jenniskens

Hans Jenniskens

Secretaris, marktprojectleider

Hans is een rots in de branding en heeft in zijn beroepsmatige carrière veel ervaring in het besturen. Als broer van Sjef is hij binnengekomen als marktprojectleider maar inmiddels heeft hij ook het stokje van Margriet overgenomen als het gaat over het secretariaat. Inmiddels is Hans ook bezig met de commissie “sponsoring”.

U kunt de secretaris bereiken op: secretaris@dickensnight.nl

Marjan van Schaijk

Marjan van Schaijk

Penningmeester

Marjan verzorgt al sinds jaar en dag de financiën van Stichting Dickensnight Brandevoort. Haar wakend oog op de centjes zorgt ervoor dat we elk jaar in ieder geval niet in de rode cijfers terecht komen. Iets waar we, ondanks deze lastige tijden, ook erg trots op zijn!

U kunt de penningmeester bereiken op: penningmeester@dickensnight.nl

Harm van Laanen

Harm van Laanen

Commissie vrijwilligers

Harm is een echte Brandevoorter. Hij zit tevens in de organisatie van de Halve van Helmond en steekt nu al geruime tijd ook zijn handen uit de mouwen voor Dickensnight. 

U kunt deze comissie bereiken op: vrijwilligers@dickensnight.nl

Sjef Jenniskens

Sjef Jenniskens

Commissie deelnemers en Techniek

Sjef is al een aantal jaartjes de stevige baas achter alles wat met deelnemers te maken heeft. Met raad en daad staat hij alle deelnemers bij en zorgt ervoor dat de markt goed en evenredig gevuld wordt met de juist sfeervolle kramen.

U kunt deze commissie bereiken op: deelnemers@dickensnight.nl

Mirjam Boudewijns

Mirjam Boudewijns

Commissie sponsoring

Mirjam heeft inmiddels het stokje overgenomen van Hans en is vol enthousiasme begonnen met het werven van sponsors. Mocht u Dickensnight willen steunen, elk bedrag is welkom, neem dan contact met haar op. Ze is ook heel cratief en u zal haar ongetwijfeld ook op de markt tegenkomen met haar creaties. 

U kunt deze commissie bereiken op: sponsoring@dickensnight.nl

René Deelen

René Deelen

Horeca

Een heel belangrijk onderdeel van Dickensnight is uiteraard ook de horeca. Als baas van de erwtensoep heeft René al veel ervaring binnen Dickens en heeft hij op enig moment al de horeca onder zich genomen. Een belangrijke functie want hij zorgt voor uw natje en droogje tijdens het evenement.

U kunt deze commissie bereiken op: horeca@dickensnight.nl

Bianca de Kort - van Wijlick en Dianne vd Heijden

Bianca de Kort - van Wijlick en Dianne vd Heijden

Commissie entertainment en Decoratie

Bianca en Dianne nemen de commissie entertainment onder hun hoede. Aangezien Dickensnight bol staat van entertainment (typetjes, koren, acteurs, straattheater, etc.) is dit een hele drukke commissie. Daarnaast is het telkens weer een uitdaging om de markt er weer sfeervol uit te laten zien. Hulp is hier altijd welkom.

U kunt deze commissie bereiken op: entertainment@dickensnight.nl

Gertjan van Dokkum

Gertjan van Dokkum

Commissie Verkeer en Veiligheid

Gertjan heeft zich opgeworpen om te ondersteunen bij de commissie verkeer en veiligheid alsmede ook ondersteuning te verlenen bij de marktprojectleider. Een manusje van alles zullen we maar zeggen. Niettemin een hele belangrijke rol omdat daar altijd wat speelt en er veel energie ingestoken moet worden. Heeft u vragen over veiligheid of over de markt in zijn algemeenheid dan kunt u ook bij hem terecht. 

U kunt deze commissie bereiken op: verkeer@dickensnight.nl.

Vacature

Vacature

Commissie PR en Website

Voor deze commissie zijn we nog op zoek naar een enthousisate Brandevoorter die voor ons de PR wil verzorgen en daarbij ook onze website en social media bij wil houden. Onze website is gemaakt in WordPress, voor de meeste mensen die iets doen in de webdesign wereld is dit een peuleschil. Ben je daar niet zo bekend mee, ook geen probleem, het is relatief eenvoudig om te leren. Mocht u interesse hebben, meldt u zichzelf dan bij de webmaster. 

U kunt deze commissie bereiken op: webmaster@dickensnight.nl