Bestuur

Het organiseren van een evenement zoals Dickensnight is geen sinecure. Al jaren zorgt er een hechte groep mensen voor om het evemenent naar een succes te brengen. Ook wij hebben helaas te kampen met te weinig vrijwilligers. Zo zoeken wij nog mensen voor de diverse commissies. Heeft u interesse om een van deze functies op u te nemen, neem dan a.u.b. contact op via de voorzitter of secretaris (voor mail adressen, zie onder).

De volgende mensen nemen deel aan het bestuur van Dickensnight:

Jeroen de Kort

Jeroen de Kort

Voorzitter, website en communicatie, verkeer en veiligheid

Na jaren van voorzitterschap door Rob Robben en daarna Jacques van Asten heeft Jeroen het stokje overgenomen. Hij is in Helmond binnen meerdere verenigingen actief en draagt een warm hart voor Dickensnight. Zijn visie is om het evenement weer een gezellig, knus, echt Brandevoorts evenement te maken, zoals het in den beginne was.

U kunt de voorzitter bereiken op: voorzitter@dickensnight.nl

Hans Jenniskens

Hans Jenniskens

Secretaris, marktprojectleider, sponsoring

Hans is een rots in de branding en heeft in zijn beroepsmatige carrière veel ervaring in het besturen. Als broer van Sjef is hij binnengekomen als marktprojectleider maar inmiddels heeft hij ook het stokje van Margriet overgenomen als het gaat over het secretariaat. Inmiddels is Hans ook bezig met de commissie “sponsoring”.

U kunt de secretaris bereiken op: secretaris@dickensnight.nl

Marjan van Schaijk

Marjan van Schaijk

Penningmeester

Marjan verzorgt al sinds jaar en dag de financiën van Stichting Dickensnight Brandevoort. Haar wakend oog op de centjes zorgt ervoor dat we elk jaar in ieder geval niet in de rode cijfers terecht komen. Iets waar we, ondanks deze lastige tijden, ook erg trots op zijn!

U kunt de penningmeester bereiken op: penningmeester@dickensnight.nl

Vacature

Vacature

Commissie vrijwilligers

Hier zijn wij nog op zoek. Ben jij die Brandevoorter die ons evenement mee wil organiseren, meld je dan aan!

U kunt deze comissie bereiken op: vrijwilligers@dickensnight.nl

Sjef Jenniskens

Sjef Jenniskens

Commissie deelnemers

Sjef is al een aantal jaartjes de stevige baas achter alles wat met deelnemers te maken heeft. Met raad en daad staat hij alle deelnemers bij en zorgt ervoor dat de markt goed en evenredig gevuld wordt met de juist sfeervolle kramen.

U kunt deze commissie bereiken op: deelnemers@dickensnight.nl

Vacature

Vacature

Commissie sponsoring

Ook hier zijn wij nog op zoek naar een actieve Brandevoorter die dit op zich wil nemen. 

U kunt deze commissie bereiken op: entertainment@dickensnight.nl

René Deelen

René Deelen

Horeca

Een heel belangrijk onderdeel van Dickensnight is uiteraard ook de horeca. Als baas van de erwtensoep heeft René al veel ervaring binnen Dickens en heeft hij op enig moment al de horeca onder zich genomen. Een belangrijke functie want hij zorgt voor uw natje en droogje tijdens het evenement.

U kunt deze commissie bereiken op: horeca@dickensnight.nl

Bianca de Kort - van Wijlick

Bianca de Kort - van Wijlick

Commissie entertainment

Bianca neemt de commissie entertainment onder haar hoede. Aangezien Dickensnight bol staat van entertainment (typetjes, koren, acteurs, straattheater, etc.) is dit een hele drukke commissie. Het zou fijn zijn als hier vrijwilligers zijn die Bianca zouden willen hebben om dit te organiseren.

U kunt deze commissie bereiken op: entertainment@dickensnight.nl

Vacature

Vacature

Commissie PR en Website en de commissie Verkeer en Veiligheid

Voor beide commissies zijn we nog op zoek naar Brandevoorters die ons hiermee willen helpen. Meld je aan als je interesse hebt!

U kunt deze commissie bereiken op: webmaster@dickensnight.nl voor PR en Website en op verkeer@dickensnight.nl voor Verkeer en Veiligheid.