Kraamhouders

Gemotiveerde kraamhouders zijn voor Dickensnight Brandevoort onmisbaar. De organisatie bewaakt het aanbod en stelt kwaliteit boven kwantiteit: de koopwaar moet in het plaatje passen. Ook wordt het zeer op prijs gesteld wanneer de kraamhouders zelf in Dickensstijl aanwezig zijn tijdens het evenement. Daarmee Creëren we een stukje verbondenheid en draagt iedereen een steentje bij aan de unieke sfeer van Dickensnight!

Inschrijven:

Oud-kraamhouders hebben van Dickensnight Brandevoort de mogelijkheid gekregen vóór voorinschrijving. Zij zorgden, samen met het entertainment, voor de sfeer waar Dickensnight met haar Kerstsfeermarkt voor staat. Het belang van juist dié uitstraling onderstrepen we door die kraamhouders persoonlijk te benaderen. Daarnaast bieden we nieuwe deelnemers graag de kans zich te profileren tijdens Dickensnight.

U kunt onderstaand formulier invullen of u kunt ook meteen een van de formulieren downloaden (zie onder het inschrijf formulier). Als u die invult en mailt naar deelnemers@dickensnight.nl dan krijgt u snel genoeg antwoord of u aan de markt deel kunt nemen.

Inschrijven voor Dickensnight op 12 december 2021

In deze spannende tijden gaan wij er toch voor en proberen het Dickensnight evenement door te laten gaan. Dit is nog afhankelijk van diverse factoren maar als u zeker wilt zijn van een plekje, schrijf u dan in!
Voor meer informatie kunt u altijd nog mailen naar deelnemers@dickensnight.nl.

Aanmelden als kraamhouder of deelnemer:

6 + 9 =

Download hier het voorinschrijf formulier waarop u uw details kwijt kunt voor onze organisatie:

Plattegrond 2019 (klik op de afbeelding voor een grotere versie):