Kraamhouders

Gemotiveerde kraamhouders zijn voor Dickensnight Brandevoort onmisbaar. De organisatie bewaakt het aanbod en stelt kwaliteit boven kwantiteit: de koopwaar moet in het plaatje passen. Ook wordt het zeer op prijs gesteld wanneer de kraamhouders zelf in Dickensstijl aanwezig zijn tijdens het evenement. Daarmee Creëren we een stukje verbondenheid en draagt iedereen een steentje bij aan de unieke sfeer van Dickensnight!

Inschrijving voor 2022 is geopend!

Inschrijven:

Vanwege de sterk gewijzigde situatie na de Corona pandemie (door 2 jaar afwezigheid), hebben we ervoor gekozen oud deelnemers niet te benaderen en opnieuw te beginnen. Wij hebben de ambitie Dickensnight terug te brengen naar haar oorsprong, een kleine, gezellige maar zeker sfeervolle markt. Steeds groter groeien gaat onze organisatie qua capaciteit helaas te boven en daardoor zal de selectie strenger zijn. Wij proberen dit zo eerlijk en objectief mogelijk te doen en alle deelnemers graag de kans geven zich te profileren tijdens Dickensnight. Echter, de ruimte is beperkt.

U kunt onderstaand formulier invullen of u kunt ook meteen een van de formulieren downloaden (zie onder het inschrijf formulier). Als u die invult en mailt naar deelnemers@dickensnight.nl dan krijgt u snel genoeg antwoord of u aan de markt deel kunt nemen.

Inschrijven voor Dickensnight op 18 december 2022

In deze spannende tijden gaan wij er toch voor en proberen het Dickensnight evenement door te laten gaan. Dit is nog afhankelijk van diverse factoren maar als u zeker wilt zijn van een plekje, schrijf u dan in!
Voor meer informatie kunt u altijd nog mailen naar deelnemers@dickensnight.nl.

Aanmelden als kraamhouder of deelnemer:

15 + 10 =

Download hier het voorinschrijf formulier waarop u uw details kwijt kunt voor onze organisatie:

Plattegrond 2022: