Kraamhouders

Gemotiveerde kraamhouders zijn voor Dickensnight Brandevoort onmisbaar. De organisatie bewaakt het aanbod en stelt kwaliteit boven kwantiteit: de koopwaar moet in het plaatje passen. Ook wordt het zeer op prijs gesteld wanneer de kraamhouders zelf in Dickensstijl aanwezig zijn tijdens het evenement. Daarmee Creëren we een stukje verbondenheid en draagt iedereen een steentje bij aan de unieke sfeer van Dickensnight!

Inschrijving voor 2022 is momenteel gesloten.

Tot ziens in 2023!

Inschrijvingen kunnen gedaan worden vannaf begin oktober. Houd de site in de gaten!

 

Inschrijven:

Vanwege de sterk gewijzigde situatie na de Corona pandemie (door 2 jaar afwezigheid), hebben we ervoor gekozen oud deelnemers niet te benaderen en opnieuw te beginnen. Wij hebben de ambitie Dickensnight terug te brengen naar haar oorsprong, een kleine, gezellige maar zeker sfeervolle markt. Steeds groter groeien gaat onze organisatie qua capaciteit helaas te boven en daardoor zal de selectie strenger zijn. Wij proberen dit zo eerlijk en objectief mogelijk te doen en alle deelnemers graag de kans geven zich te profileren tijdens Dickensnight. Echter, de ruimte is beperkt.

Indien de inschrijving open is kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt ook meteen een van de formulieren downloaden (zie onder het inschrijf formulier). Als u die invult en mailt naar deelnemers@dickensnight.nl dan krijgt u snel genoeg antwoord of u aan de markt deel kunt nemen.

Let op!
Dickensnight volgt het beleid van gemeente Helmond m.b.t. veiligheid en duurzaamheid. Dat wil zeggen dat indien u etenswaren verkoopt, etenswaren bereid of iets vergelijkbaars in of in nabijheid van uw kraam doet, u moet beschikken over voldoende brandwerende maatregelen. Dit houdt in branddeken(s) en een van toepassing zijnde brandblusser. Indien u niet over deze middelen beschikt kunt u helaas niet deelnemen. Mochten bij de schouw, voor aanvang van de markt, deze brandwerende maatregelen niet aanwezig zijn dan zijn wij helaas genoodzaakt u van de markt te verwijderen.
Qua duurzaamheid wordt verwacht dat u al uw afval netjes in de daartoe aangewezen kliko’s stopt. Nog beter is om uw eigen afval zelf mee terug te nemen en te scheiden zoals dit binnen uw gemeente wordt verwacht. Bakjes, kopjes, bekers, servetten dienen duurzaam te zijn volgens de duurzaamheidsrichtlijnen van de overheid. Mocht u werken met bekers, denk er dan bijvoorbeeld aan dat dit herbruikbare exemplaren dienen te zijn. Wij gaan er van uit dat u hier rekening mee houdt indien dit voor u van toepassing is.

Plattegrond 2022: