Vrienden van Dickens

Al jarenlang genieten vele duizenden bezoekers uit de wijk en van ver daarbuiten van de unieke sfeer van Dickensnight in de donkere dagen voor kerst. De markt is in al die jaren uitgegroeid tot een mooie Kerstsfeermarkt. Uiteraard door de marktkooplui die hun kraam en hun waren aanpassen aan de sfeer maar zeker ook door het programma er omheen. Want wat is er leuker dan plotseling oog in oog te staan met de norse Ebenezer Scrooge? Of om onder de warme klanken van een koor of muziekgezelschap een glaasje glühwein of warme chocolademelk te drinken met je buren?

De organisatie van Dickensnight Brandevoort vindt juist dat sociale aspect van de markt zo speciaal. Daarom wil ze de wijkbewoners en andere Dickensnightbezoekers graag nog meer betrekken bij het evenement. Natuurlijk kan iedereen vrijwilliger worden en op de dag zelf een handje mee komen helpen. Met ingang vanaf 2013 is echter ook de mogelijkheid om ‘Vriend van Dickens’ te horen. Daarmee ondersteun je voor een klein bedrag de organisatie en laat je zien dat je betrokken bent bij Dickensnight.

Uiteraard wordt de organisatie ook financieel gesteund door diverse sponsoren. In deze economisch zware tijden is het echter niet makkelijk om sponsoren te vinden of vast te houden. Om toch een stabiele financiële basis te creëren hopen wij op veel Vrienden van Dickens.

Wat kunt u als ‘Vriend van Dickens’ verwachten? Naast uiteraard de grote dank van de organisatie ontvangt elke vriend een exclusief speldje in de stijl van Dickens. Deze kunt u tijdens Dickensnight af komen halen in het speciale Dickens informatiehuisje. Dit alles voor slechts €7,50 per jaar! Hiermee draagt u bij aan een stabielere financiële basis voor Dickensnight.

Bent u nog geen vriend(in) van Dickens. Ga dan naar onze contactpagina, dan nemen we contact met u op en wordt alles duidelijk.