Contact

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, sponsor of wilt u een kraam huren op onze Dickensmarkt, maak hieronder dan de juiste keuze en vul het contactformulier in dan komt dit bij de juiste personen terecht.

Voor algemene vragen kunt u terecht bij ons secretariaat (secretaris@dickensnight.nl), overige vragen kunt u hier kwijt. 

Wilt u zich aanmelden voor een kraam, m.a.w. u wilt deelnemen aan ons evenement, kijk dan op de pagina voor kraamhouders (https://dickensnight.nl/kraamhouders/) waar u zich in kan schrijven!

Op onderstaand contactformulier dient u alle velden in te vullen zodat we uw bericht goed kunnen verwerken. Aangezien wij allen vrijwilligers zijn en overdag moeten werken communiceren wij bij voorkeur via email. Links van de verzendknop vindt u een kleine controle (sommetje) die voorkomt dat we spamberichten krijgen. Deze moet u ook oplossen en invullen voordat u het bericht kunt versturen.

Mocht u opmerkingen of suggesties hebben voor deze website dan verzoeken wij u contact op te nemen via webmaster@dickensnight.nl.

Uw bericht aan Dickens:

2 + 12 =