Dickensnight editie 2023!

De editie van 2022 was voor ons een hele bijzondere. Het was weer de 1e editie na Corona waar weer alles mocht. Daarnaast was het ook de eerste editie waar we het zonder onze vorige voorzitter Jacques van Asten moesten stellen. Hij overleed plots in 2021 en daarom hebben wij het vorige jaar die editie speciaal aan hem opgedragen en koste wat kost doorgezet. Het was op vele fronten onszelf weer opnieuw ontdekken. Diverse oude bekenden waren er weer en ook diverse nieuwkomers mochten we verwelkomen, zowel op het vlak van deelnemer als op het gebied van koren, straattheater, ondernemers en vrijwilligers.

We vonden het spannend of we het (weer) voor elkaar konden krijgen en wat was het weer mooi!! Neem eens een kijkje op onze foto pagina om een indruk te krijgen en te zien waarom Dickensnight moet blijven. Niet alleen de sfeer is natuurlijk altijd erg mooi en leuk om op terug te kijken maar ook wij als organisatie zijn dit keer weer erg tevreden over hoe het is verlopen. We waren wat “roestig” omdat we wegens Corona jaren stil hebben gelegen maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

Des te spannender was het achteraf of dat e.e.a. financieel overeind bleef en of er nog een volgende editie opgezet kon worden. Na rijp beraad tussen de penningmeester, secretaris en de voorzitter is gebleken dat we in ieder geval editie 2023 nog kunnen doorzetten, met een beetje geluk zelfs nog een jaar meer. We moeten wat bezuinigen, we moeten nog wat bronnen aan proberen te boren (sponsoren, vrienden) en enkele onderhandelingen wat scherper neerzetten. Dan is het mogelijk om weer een nieuwe prachteditie neer te zetten. Ook vrijwilligers en nieuwe creativiteit kunnen we altijd gebruiken. Mocht je interesse hebben meld je dan bij ons.

Enfin, een lang verhaal kort; het gaat weer gebeuren, we gaan beginnen aan de organisatie van Dickensnight 2023!!

Ter info: INSCHRIJVINGEN VOOR DEELNAME STARTEN MEDIO SEPTEMBER!!

Tot ziens, tot Dickensnight,

Het bestuur van Stichting Dickensnight Brandevoort.