Dickensnight editie 2022!

Editie 2022 is deze keer op zondag 18 december van 14:00 uur tot 20:00 uur. We beloven om het weer een gezellige en sfeervolle markt te laten worden met oude bekenden en nieuwe elementen. Ietsje kleiner dan vorige keren maar dat mag de pret niet drukken omdat we voor de sfeer en gezelligheid gaan en niet heel erg groot willen worden.

Naast dat deze editie zoals gewoonlijk in het teken staat van Charles Dickens, staat hij deze keer ook in het teken van onze (helaas) overleden voorzitter Jacques van Asten. Deze editie is een eerbetoon aan hem.

We hopen zoals altijd op lekker Dickens weer, niet te koud, niet te warm, het liefst een heel klein beetje sneeuw voor de sfeer en zeker geen harde wind en regen. Enfin, daar hebben we niets over te zeggen natuurlijk maar als dit uitkomt dan beloofd het weer een geweldige middag en avond te worden. Als u Dickensnight wil bezoeken, kom dan met de trein, het is slechts 90 seconden lopen vanaf het station. Een kleine moeite om de verkeersdrukte en verkeersoverlast in Brandevoort te beperken. Gezien de groei van Brandevoort zijn er steeds minder parkeerplaatsen en een (kort) ritje in de trein is tenslotte ook gezellig. Met de fiets komen is uiteraard ook mogelijk, daar zijn diverse plaatsen voor.

Wij zijn er klaar voor en wij heten u van harte welkom op editie 2022!

Tot ziens, tot Dickensnight,

Het bestuur van Stichting Dickensnight Brandevoort.