15e editie, zondag 10 december 2017
van 14.00 tot 20.00 uur

logo dickensnight mobiel
15e editie, zondag 10 december 2017 van 14.00 tot 20.00 uur

 

Vermaak

De sfeer van Dickensnight Brandevoort wordt bepaald door drie hoofdingrediënten: de aankleding, de koopwaar èn het vermaak. Denk aan de koortjes die mooie Christmas Carols zingen, de norse Ebenezer Scrooge die over de markt wandelt en de muziekensembles die hun warme klanken verspreiden onder de markthal.

Op Zondag 10 december 2017 verwachten we weer diverse oude bekenden en nieuwe gezichten die we mogen verwelkomen.

Koren

Verschillende koren zullen hun stem weer laten horen en u terugbrengen in de tijd rond de jaren 1850. Wandelend over de Dickensmarkt of op de daarvoor bestemde podia die verdeeld staan over het marktterrein én….. uiteraard in passende kledij.

Muziekgezelschappen                       

U kunt zich weer verheugen op de klanken van de muziekinstrumenten, die weerkaatsen tegen de karakteristieke gevels en u in de sfeer van kerstmis brengen.

Ander vermaak

Wandelend tussen de kramen met hun koopwaar zult u plotseling oog in oog staan met de personages uit de tijd van Charles Dickens. U zult misschien schrikken van “De gebochelde” en heel even chagrijnig worden van de alom bekende Ebenzer Scrooge, waar geen lachje vanaf kan maar dit wordt weer snel goedgemaakt door de prachtige kledij van de Dickensfamily. Even aan de kant voor de ganzenhoedster met haar zo volgzame toom ganzen of even stil blijven staan bij de prachtige roofvogels. Maar pas wel op….. er lopen verschillende schoffies rond die het niet kunnen laten om kattenkwaad uit te halen. Het zal u misschien herinneren aan vroeger, toen u jong was.

 

Koren Toneel Entertainment
Pabo Koor Dansschool Danstijd Ganzenhoedster
Southern Comfort Barber Gals Dickens Family Dickens Verteller
Dickens Delight Wasvrouwen Scrooge
New Harvest Singers Schoffie's Stadsomroepers
Woensels Muziekcorps Meisje met de zwavelstokjes Roofvogels Le Rustique
Midore Dames en heren van stand Carrousel de Mallemolen en zweefmolen
Zanggroep Cascade Kwakzalver Vélocipède
Christmas Carolus Singers En vele andere "typetjes  
Vokollage/Quadrivium  
The Vocals    
Helmonds Muziek Corps    
Danstijd    

dickensnight-vlekken-3